’s werelds meest gekozen traplift

  • Betaalbare traplift voor iedere type trap
  • Ruime keuze (nieuw en gebruikt)
  • De trap blijft volledig beloopbaar dankzij de smalle rail en opklapbare stoel
  • Levertijd van drie werkdagen
  • Servicedienst alle dagen beschikbaar


Voor iedere trap een lift

Stannah levert trapliften voor iedere type trap. Voor een steile recht trap, maar bijvoorbeeld ook voor een wenteltrap. Zelfs voor trappen buitenshuis.

Stannah heeft voor elke trapsituatie een oplossing en daarbij kunt u kiezen uit diverse stoelen, opties, bekledingen en kleuren. Zowel nieuw als tweedehands. Volledig afgestemd op de wensen en het budget van de klant.

De voordelen van ’s werelds grootste

In de afgelopen 150 jaar is Stannah uitgegroeid tot de grootste fabrikant van trapliften. Dit jaar zal Stannah haar 700.000ste nieuwe lift installeren. Met recht kunnen we daarom spreken van bewezen kwaliteit!

Ondanks het formaat van het bedrijf is Stannah een onafhankelijk familiebedrijf met familiale waarden en normen. Wij zijn er trots op kwalitatief goed advies te geven, en dito nazorg met een servicedienst die 7 dagen per week beschikbaar is.

Wenst u meer informatie?

Bezoek onze website of bel gratis 0800-5066. Onze adviseur uit uw regio komt graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden op een rij te zetten en passend advies te geven. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in de Bollenstreek. Stannah is gevestigd aan de Vennestraat 4 in Lisse.

De nieuwe H100 Huislift van thyssenkrupp

Maximale ruimte. Minimaal ruimteverlies
19 december 2017
Precieze en betrouwbare techniek

Bij de ontwikkeling van dé ideale oplossing in bestaande of nieuwe woningen heeft thyssenkrupp een huislift ontwikkeld, waarbij de gelimiteerde ruimte binnenshuis geen probleem is. Daarnaast bestaat de mogelijkheid de maat van de cabine aan te passen waardoor de lift rolstoeltoegankelijk is.

De H100 maakt gebruik van de veel gebruikte spindel-technologie. Deze geavanceerde techniek in combinatie met het Italiaans design zorgt voor een efficiënte en ruimtebesparende oplossing binnenshuis.
De basis van ons Duits erfgoed is veiligheid en comfort. Deze twee belangrijke pijlers staan samen met de hoogwaardige kwaliteit van onderdelen en de aandacht voor detail centraal. Zij zorgen voor de perfecte totaaloplossing in huis.

Maximale ruimte. Minimaal ruimteverlies
Efficiënt gebruik maken van de beschikbare ruimte is belangrijk. De H100 huislift is geoptimaliseerd om met een put van slechts 50mm en een hoogte van slechts 2430mm perfect te passen in elke situatie. Hierdoor is het mogelijk zelfs in kleinere ruimten te plaatsen zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte in de cabine of de maat van de deur.
Daarnaast is de H100 zo ontworpen dat er geen machinekamer benodigd is. Hierdoor is er extra ruimte in de cabine.

Meer informatie over de nieuwe H100 huislift van thyssenkrupp?
Bel gratis 0800-5003,  mail naar info.home.nl@thyssenkrupp.com of bezoek onze website.


Huisliften

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte huislift. We overwegen met u de voor-en nadelen per huislift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw huis.

Trapliften

Traplift gezocht? Dan zit je hier goed! Strobbe Mobility Solutions wil u graag helpen met de keuze voor een traplift. We zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van liftsystemen zoals trapliften. Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Voor een traplift prijs contacteer ons vrijblijvend.

Tags: Plateaulift: Kom nu zelf onze hefplateaus bekijken en uitproberen in één van onze ✓5 showrooms in de Benelux ✓ontvang een gratis offerte op maat!

Camerbewaking nodig voor in je lift? informeer bij Stop De Dief Camerabewaking